Mariannehjärtan
Mariannehjärtan
ca:40st
200 grader ca: 10 min.
Ingredienser:
2,5 dl mjöl
1 dl socker
1 ägg
100 gr rumsvarmt smör
Glasyr:
1 dl pudersocker
2 tsk vatten
Fazer ögon Marianne Crush
Gör såhär:
Blanda de torra ingredienserna.
Rör i ägg och smör.
Låt det vila 1h i kylen.
Kavla ut degen till ca 4 mm. tjock deg.
Tryck ut hjärtan med en hjärtform.
Grädda.
Låt dem svalna.
Gör glasyren och spritsa på hjärtanen.
Strö över Marianne-Crushen
Recept: www.fazerkonfektyr.se
ca:40st
200 grader ca: 10 min.
Ingredienser:
2,5 dl mjöl
1 dl socker
1 ägg
100 gr rumsvarmt smör
Glasyr:
1 dl pudersocker
2 tsk vatten
Fazer ögon Marianne Crush
Gör såhär:
Blanda de torra ingredienserna.
Rör i ägg och smör.
Låt det vila 1h i kylen.
Kavla ut degen till ca 4 mm. tjock deg.
Tryck ut hjärtan med en hjärtform.
Grädda.
Låt dem svalna.
Gör glasyren och spritsa på hjärtanen.
Strö över Marianne-Crushen
Recept: www.fazerkonfektyr.se
Kommentarer
Trackback