Mariannehjärtan

Mariannehjärtan

ca:40st
200 grader ca: 10 min. 

Ingredienser:

2,5 dl mjöl
1 dl socker
1 ägg
100 gr rumsvarmt smör

Glasyr:

1 dl pudersocker
2 tsk vatten
Fazer ögon Marianne Crush

Gör såhär:

Blanda de torra ingredienserna.
Rör i ägg och smör.
Låt det vila 1h i kylen.
Kavla ut degen till ca 4 mm. tjock deg.
Tryck ut hjärtan med en hjärtform.
Grädda.
Låt dem svalna.
Gör glasyren och spritsa på hjärtanen.
Strö över Marianne-Crushen

Recept: www.fazerkonfektyr.se

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0